Tapahtumat

PAM - Syyskokous

 

Hei kaikki Pamilaiset, jotka kuulutte osastoon 367! Meillä on tulossa syyskokous Oulaisten honkamajalla 25.11! Tule mukaan!


Sun pampas kaupunkifestari

 

Hei sinä 367 osaston Pamilainen! Ylivieskaan on tulossa kaupunkifestarit ja osastomme tarjoaa sinulle korvaukseksi puolet tapahtuman lipusta (etukäteen tai ovelta ostetulta lipusta) kuittia vasten!

Tapahtuma alkaa lauantaina 9.6 ja loppuu 10.6.2018. Esiintyjinä mm. Juha Tapio ja Katri Helena! Tapahtumassa myös lapsille ohjelmaa lauantaina!

 

 


Lakkokoulutus Oulussa!

 

PAM valmistautuu alkuvuoden liittokohtaisiin neuvotteluihin. Osana valmistautumista kutsumme sinut oman aluetoimistosi järjestämään lakkokoulutukseen.

Työtaistelu ei ole tavoitteemme. Valmistautuminen taistoon on kuitenkin välttämätöntä.

Mikäli työtaisteluihin ajaudutaan, on tärkeää tietää, miten toimitaan. Mistä saa tietoa, kuka tekee mitäkin ja mitkä ovat lakkoilijan oikeudet sekä velvollisuudet.

Pamilaisena sinä olet tärkeä osa työehtosopimusneuvotteluja. Tule suunnittelemaan yhdessä alueemme toimia lakon aikana ja kertomaan mitä sinä ajattelet tulevasta kierroksesta.

 

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/lakkooulu

 

Ilmoitttautumiset viimeistään 7.1.2017

 

 

 


Osastomme tarjoaa jäsenilleen Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi elokuvalippuedun. Elokuva on uusi Tuntematon sotilas, jonka ensi-ilta 27.10.2017. Lipun hinnasta korvataan puolet ja elokuvan voit käydä katsomassa missä elokuvateatterissa vain.

Lähetä kuitti lippuostoksestasi rahastonhoitajalle sähköpostitse vpj.pam367@gmail.com tai postitse PAM - Liikealan Ylivieskan seudun osasto ry, Mattilantie 10 B 20, 84100 YLIVIESKA. Liitä mukaan yhteystietosi, jäsennumero sekä pankkiyhteys.

 

 

PAM - Syyskokous

 

Hei kaikki Pamilaiset, jotka kuulutte osastoon 367! Meillä on tulossa syyskokous Oulaisten honkamajalla 25.11! Tule mukaan!


Hei kaikki! Järjestämme jäsenillemme perinteisen syysretken Kuopion Kylpylähotelli Rauhalahteen 4.-5.11.2017.

Matkan hinta jäsenelle 60e, ei-jäsenelle 100e.

Hintaan sisältyy matkat linja-autolla, yöpyminen 2hh, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö, päivällinen juoman kera paistipöydästä, aamiainen ja ohjelmaliput!

"Rokkia poikaporukalla!", esiintyjinä Pelle Miljoona United & Pauli Hanhiniemen retkue & Lohkare & Ismo Dj. Paikan päällä myös karaoketanssit!

SITOVAT ilmoittautumiset 29.10.17 mennessä Päivi Rantaeskolalle puh. 0442400822 tai s-postitse pj.pam367@gmail.com.